18-04-2016 Regiofinale eindstation in 2016 voor ILO turnsters

De dames van ILO hebben goed hun best gedaan op de regiofinale

Zaterdag 16 april reisden Tessa van Tongeren, Wyke van Bijnen en Lorena Juch naar Amsterdam om hun regiofinale te turnen. Doordat zij de twee voorafgaande rayonwedstrijden goed had geturnd hadden zij zich voor deze wedstrijd geplaatst.

Tessa kwam uit in de categorie junior divisie 5. Op zowel sprong als vloer behaalde zij een score die in de top 10 stond. Helaas kon ze deze mooie scores niet evenaren bij de balk, ze viel er twee keer van af. Ook Wyke (categorie junior divisie 4) viel helaas tweemaal van de balk. Maar liet daarentegen wel weer mooie hoge en ruime salto’s zien op brug en vloer. De twee turnsters hebben het goed gedaan, maar kwamen helaas een wel erg sterk deelnemersveld tegen. Ze hebben zich dan ook niet geplaatst voor de districtsfinale.
In de laatste wedstrijd mocht Lorena Juch (senior divisie 4) turnen. Zeer gespannen begon ze bij sprong waarvoor ze mooie score heeft gekregen van de jury. Helaas waren de zenuwen de baas bij de balk en moest ze een val incasseren. Ook Lorena heeft verder een prima wedstrijd geturnd, die helaas niet helemaal vlekkeloos was. Met een sterk deelnemersveld van 37 turnsters kon ook Lorena zich helaas niet plaatsen voor de districtsfinale.
Desalniettemin mogen de 3 turnsters van ILO trots op hun prestatie zijn, en het feit dat ze zich wel geplaatst hebben voor de wedstrijd! Op naar een mooi nieuw seizoen!

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsberichten, Nieuwsberichten 2016, Recente nieuwsberichten. Bookmark de permalink.