Overige Kleding

T-Shirts, Hoodies en Tweedehands kleding

Naast de turnpakjes die gedragen worden tijdens de lessen en evenementen, bieden wij  voor geïnteresseerden t-shirt’s, truien en vesten in ILO stijl aan via de webshop van onze kleding partner Sparkle & Dream. Deze zijn speciaal te bestellen voor leden van gymnastiekvereniging ILO.

Op de voorkant van het shirt/vest heeft elke groep binnen onze vereniging een eigen borstlogo bestaande uit de afbeelding van deze groep. Optioneel kan tegen een meerprijs van €2,00 de naam van de sporter worden toegevoegd aan het borstlogo. Op de achterkant van het shirt/vest staat dezelfde afbeelding in het groot met hierbij de verenigingsnaam ILO.

T-Shirts (klik op de foto voor de bestelpagina).

 

 

 

 

 

 

 

Hoodies (klik op de foto voor de bestelpagina).

Tweedehands kleding

Behalve nieuwe kleding verkopen wij ook onze overgebleven (sponsor)kleding van voorgaande jaren. Dit is zolang de voorraad strekt.

De opbrengst van deze kleding gaat volledig naar de vereniging. Heb je interesse in één van deze vesten? Stuur dan een email met je naam, welk vest je zou willen en bij welke groep je traint via het contactformulier. Als het vest nog voorradig is, zorgen wij dat deze bij de volgende training in de zaal aanwezig is. Betaling kan via een QR code in de zaal.

Tweedehands donkerblauw vest

Wil je één van de oude donkerblauwe vesten aanschaffen? Dat kan! We hebben onderstaande maten nog beschikbaar van deze vesten. We verkopen deze oude, gesponsorde vesten voor €5,-.

 

 

 

 

 

 

 

 

  • 12x maat 140
  • 3x maat 152

Tweedehands rode trainingsjasjes

Wil je helemaal vintage gaan? Dan hebben we ook nog deze rode trainingsjasjes! We verkopen deze oude, trainingsjasjes voor €3,-.

 

 

 

 

 

 

 

 

  • 1x maat 128 (rits is kapot)
  • 8x maat 140
  • 3x maat 152
  • 5x maat 164
  • 1x maat S