Recreatie meisjes en dames

Zit je in groep 3 of hoger en kom je gymmen bij I.L.O.? Dan kom je bij één van de recreatiegroepen terecht. Elke les wordt er op verschillende toestellen geoefend. Zo kan het gebeuren dat je de ene week over de balk heen loopt en de andere week op de trampoline springt. Verder gaan we ook zwaaien aan de ringen, rollen op de mat of duikelen op de rekstok. Door het grote aanbod van de vele toestellen zijn de lessen dus heel veelzijdig, je verveelt je nooit!

De recreatiemeisjes bestaan uit verschillende groepen onderverdeeld in leeftijd. Hoe ouder je bent hoe moeilijker de elementen die we gaan oefenen. Zo zal je bij meisjes 1 goed de koprol oefenen, bij meisjes 3 zal dit misschien de salto worden. Echter, wordt er ook rekening gehouden met het niveau per kind. Ben je nog niet zover om een salto te doen? Dan blijf je nog gewoon een koprol of iets anders oefenen. Verder zal de nadruk bij de meisjes nog vooral liggen bij spelen en spelenderwijs leren. Bij de oudere damesgroepen ligt de nadruk onder andere op het verbeteren en onderhouden van de conditie.

Maar bovenal proberen we er samen een gezellig uur van te maken!

Kom gerust een keertje langs voor een gratis proefles!
Tot ziens bij I.L.O!

Nog even praktisch:

  • De recreatielessen in Lienden (gymzaal de Lindekamp) zijn verdeeld in de volgende groepen:
LeeftijdscategorieGroepDagTijd
Groep 3 en 4Meisjes 1Woensdag17:00 - 18:00
Groep 5 en 6Meisjes 2Woensdag18:00 - 19:00
Groep 7 en ouderMeisjes 3Woensdag19:00 - 20:00
  • De contributie voor leden tot en met 15 jaar is € 13,50 per maand, inc. bondscontributie.
  • De contributie voor leden vanaf 16 jaar is € 15,74 per maand, inc. bondscontributie.
  • Tijdens de lessen wordt een turnpakje in de verenigingskleuren gedragen. Meer informatie hierover vindt u op onze kledingpagina.

Voor alle lestijden van gymnastiekvereniging I.L.O. klik hier.