Groepen

Binnen de vereniging wordt les gegeven in verschillende groepen. Deze groepen zijn afhankelijk van de leeftijden van de leden en lopen voor de jongeren grotendeels gelijk met de groepen op het Basis Onderwijs. Met de lestijden proberen we zo veel mogelijk rekening te houden met de schooltijden. Ook proberen we, wanneer er voldoende belangstelling is, de lessen in de woonplaats te geven zodat jongste leden niet te ver hoeven te fietsen om misschien zelfs rechtstreeks vanuit school naar gym kunnen gaan.

Van de leden wordt verwacht dat zij in passende sportkleding deelnemen aan de lessen. Voor meisjes is dit een gympak in de kleuren van de vereniging, voor jongens een gympak en een broek in de kleuren van de vereniging. Deze kleding is tegen kostprijs verkrijgbaar via de leiding.

Voor de leiding is het altijd prettig wanneer ze weten welke leden niet kunnen komen door ziekte of andere omstandigheden. Daarom heeft de leiding dan ook graag dat u de afwezigheid van het lid, voor of tijdens, de les doorgeeft. De aanwezigheid van de leden wordt iedere les op een lijst aangetekend.

De groepsindelingen met de lestijden kunnen jullie hier vinden.