18-01-2011 Bronzen medaille voor ILO turnster

Afgelopen zaterdag, 15 januari, vond de tweede rayonwedstrijd plaats van divisie 5 in Aalst/ Nederhemert. Vijf turnsters van gymnastiekvereniging I.L.O. uit Lienden deden aan deze wedstrijd mee, twee dames moesten zich helaas afmelden.

Lieke van Zetten beet het spits af bij Pupil 1 niveau 10. Zij moest deze wedstrijd voor het eerst over de kast heen springen en voerde dit ook prima uit waardoor ze een mooie 12.35 scoorde. Na alle vier de toestellen geturnd te hebben behaalde Lieke 45.400 punten wat goed was voor een 24e plaats. Daarna was het de beurt aan de overige dames. Laura de Leeuw en Janinka de Krieger kwamen uit bij Pupil 2 niveau 9. Ook deze dames gooiden hoge ogen bij de sprong, Laura behaalde zelfs bijna de hoogste score. Helaas lukte het bij beide niet helemaal op de smalle balk. Uiteindelijk zijn de dames respectievelijk 12e en 11e geworden.
Charlotte RĂ©paron (jeugd niveau 8 ) moest de wedstrijd alleen turnen aangezien naar teamgenootjes Manuela (blessure) en Djoy (ziekte) zich moesten afmelden. Manuela was wel aanwezig om Charlotte aan te moedigen, met goede gevolgen van dien. Waar Charlotte de vorige wedstrijd nog op de 24e plaats eindigde, werd ze nu na oa een mooie vloeroefening 9e met 40.450 punten. Een mooie vooruitgang! Marije van Verseveld mocht ook haar wedstrijd turnen (junior niveau 7). Zij was de enige turnster in haar categorie die op vloer een 11 in haar eindcijfer behaalde. Mede dankzij dit cijfer mocht zij aan het einde van de dag de bronzen medaille om haar nek hangen.

Klik hier voor de overige uitslagen…

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsberichten, Nieuwsberichten 2011, Recente nieuwsberichten. Bookmark de permalink.