12-03-2011 Goede vooruitgang voor de turnsters van I.L.O.

Drie weken geleden, 19 februari, kwamen zeven turnsters van gymnastiekvereniging I.L.O. uit Lienden naar de turnhal in Culemborg om de tweede voorwedstrijd van divisie 4 te turnen. Waar de turnsters tijdens de eerste voorwedstrijd nog in het midden van het eindklassement eindigden, eindigden sommige deze keer erg hoog.

In de eerste wedstrijd was de categorie senior niveau 5 aan de beurt waarin Daphne van de Brink uitkwam. Daphne had helaas een moeilijke start op sprong. Terwijl ze dit onderdeel normaal gesproken goed springt, wilde het tijdens de wedstrijd niet goed lukken. Dit maakte ze weer goed op balk en vloer door op beide toestellen één van de hoogste E-scores te halen. Uiteindelijk werd Daphne 15e met 42.05 punten.In de tweede wedstrijd waren pupillen 1 niveau 9 aan de beurt waarin Wyke van Bijnen en Melanie van Mourik uitkwamen. Beiden vielen helaas van de brug af met ophurken. De rest van de wedstrijd draaiden de dames netjes waardoor Wyke 8e is geworden (50.05) en Melanie 19e met 46.45 punten.
Michelle Kannemans en Laura Koops deden in dezelfde wedstrijd mee met junior niveau 6. Beide dames turnde op balk een mooie oefening waardoor ze één van de hoogste scores haalden. Op vloer haalden ze zelfs beiden 11.55 punten wat de hoogste score was! Michelle mocht aan het einde van de wedstrijd de zilveren medaille mee naar huis nemen (43.75 punten). Laura werd 8e met 40.45 punten.
In de laatste wedstrijd waren Loïs van Ommeren en Anouk van de Scheur aan de beurt. Vol goede moed begonnen de dames aan de wedstrijd en lieten ze zien dat ze de afgelopen tijd goed hadden geoefend. Alle vier de onderdelen turnden de pre- instapppers (niveau 11) erg netjes zonder fouten te maken. Dit resulteerde in een 7e plaats voor Lois (50.35) en een 9e plaats voor Anouk (49.70) in een deelnemersveld van 29 turnsters!
Klik hier voor de overige uitslagen…

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsberichten, Nieuwsberichten 2011, Recente nieuwsberichten. Bookmark de permalink.