30-08-2010 ILO Summer Event succesvol ondanks regen

Op zaterdag heeft ILO het ‘Summer Event 2010’ georganiseerd bij en in Gymzaal ‘De Lindekamp’ in Lienden. Voor de gelegenheid was het parkeerterrein omgetoverd tot een festival terrein met leuke kraampjes, spelletjes en een luchtkussen. Naast de festiviteiten buiten was er binnen ruimschoots plaats voor sportieve activiteiten zoals zelf gymen op de diverse toestellen en een turn demonstratie.

Het event begon ’s morgens om half 10 en had door moeten lopen tot half 3 in de middag. Helaas gooide het weer roet in het eten doordat het rond het middag uur hard begon te regenen en zelfs te hagelen.

Ondanks de regen mag toch absoluut gesproken worden van een geslaagd evenement. Zowel binnen en buiten was het gezellig druk en verschillende kraampjes kenden veel aanloop. Dit blijkt ook uit de vele foto’s die gemaakt zijn. Deze foto’s zijn terug te vinden in de foto gallerij van onze site.

Tijdens het evenement heeft ILO van Rabobank West-Betuwe een cheque overhandigd gekregen van € 500,-. Vanzelfsprekend is ILO de Rabobank zeer dankbaar voor deze substantiële bijdrage.

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsberichten 2010, Recente nieuwsberichten. Bookmark de permalink.