11-03-2014 Twee ILO turnsters met medaille in zeer groot deelnemersveld

Op zaterdag 8 maart werden in Ammerzoden de tweede voorwedstrijden georganiseerd voor de jongste turnsters. Gymnastiekvereniging I.L.O. kwam met 13 turnsters naar deze wedstrijd toe. Twee van deze turnsters mochten aan het einde van de dag een medaille meenemen.

In de eerste wedstrijd mocht Eva Muis bij Pupil 2, D2 beginnen. Dit jaar turnt zij voor het eerst wedstrijden en laat zien dat ze veel in huis heeft. Met erg nette oefeningen op vloer en sprong haalden ze hoge cijfers. Helaas viel ze van brug en balk waardoor ze wat daalde in het eindklassement. Eva behaalde uiteindelijk een puntentotaal van 47.475.

In de tweede wedstrijd deden meer turnsters van ILO mee. Gerjanne Huibers turnde mooie oefeningen in haar categorie jeugd 1, D2. Zij behaalde uiteindelijk een 7e plaats met een puntentotaal van 45.700. Ook Lynn Verbeek, Jip Muhlack, Marloes van Dam, Fien Spoormakers, Imke Schlegel en Lois Berends mochten in de tweede wedstrijd hun oefeningen turnen. Helaas waren de gedachten af en toe bij het warme weer van dat weekend, want sommige delen van de oefeningen werden vergeten. Uiteindelijk behaalden zij respectievelijk een 17e, 27e, 28e, 32e, 34e en 35e plaats.

De derde wedstrijd was de meest succesvolle wedstrijd van die dag. Beide turnsters Celine de Kock en Iris Naber turnde erg nette oefeningen op alle vier de onderdelen. Aan het einde van de dag mochten zij dan ook beide een medaille mee naar huis nemen in hun categorie instap D2. Celine voor de eerste plaats en Iris voor een vijfde plaats, in een deelnemersveld van 35(!) turnsters. Beide dames mogen dan ook erg trots zijn op deze welverdiende prestatie!

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsberichten, Nieuwsberichten 2014, Recente nieuwsberichten. Bookmark de permalink.