15-03-2016 – Bronzen medaille voor Sanne van Dijk

20160315 - Voorwedstrijd 2 - Instap, Pupil 1 en Pupil 2 D2 - 2

Afgelopen zaterdag, 12 maart, was het de beurt aan de laatste 9 turnsters die in Ochten hun tweede voorwedstrijd mochten turnen.
Merit Schlegel, Marin Roelofsen en Rossana van Elst turnden alle drie heel erg netjes in de categorie Instap D2. Ze hadden allemaal hun eigen succes momentje, zo scoorde Merit één van de hoogste scores op balk, Marin haalde de hoogst haalbare D-score op brug en Rossana één van de hoogste E-scores op vloer.
Mirte Doornendal en Maan Hazelbag turnden in de categorie Pupil 1 D2. Janne de Leeuw moest zich helaas afmelden voor de wedstrijd. Voor Mirte was het vooral een wedstrijd waarbij ze liet zien dat ze geen angst meer had voor sprong en balk! Maan had helaas een paar kleine pechmomentjes maar behaalde daarnaast ook de 2e score op vloer.
Sanne van Dijk, Celine de Kock en Iris Naber waren de laatste turnsters die hun wedstrijd mochten turnen in de categorie Pupil 2 D2. Sanne behaalde de hoogste score op vloer, Celine turnde een hele nette wedstrijd maar vergat helaas een stukje balkoefening en Iris turnde ook een hele nette vloer oefening maar is helaas nog een beetje bang voor sprong en brug. Deze wedstrijd werd ook mooi afgesloten met een bronzen medaille voor Sanne van Dijk!
Nu is het afwachten op de bekendmaking wie er doorstromen naar de regiofinales!

20160315 - Voorwedstrijd 2 - Instap, Pupil 1 en Pupil 2 D2 - 1

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsberichten, Nieuwsberichten 2016, Recente nieuwsberichten. Bookmark de permalink.