29-11-2011 Turnseizoen begonnen met 2 medailles Lienden


Zaterdag 26 november vonden de eerste wedstrijden van het turnseizoen 2011-2012 plaats in Ochten. Voor gymnastiekvereniging I.L.O. uit Lienden kwamen 9 turnsters uit in divisie 5.

‘s Morgens mochten Fien Spoormakers en Rinske van Bijnen (pré instap, niveau 12) hun allereerste wedstrijd turnen. Met de zenuwen in het lichaam begonnen ze aan het eerste toestel. Beide dames hebben een goede wedstrijd gedraaid die resulteerde in een 14e en 20e plaats.
In de tweede wedstrijd was jeugd niveau 8 aan de beurt met Laura de Leeuw, Janinka de Krieger, Amely van Leijen, en Djoy Termeer (foto). Ook zij draaiden een goede wedstrijd waardoor 2 dames een medaille mochten omhangen. Janinka de zilveren medaille en Laura een bronzen voor een 4e plaats in een zeer groot deelnemersveld. Djoy werd 9e en Amely 19e.
In de laatste wedstrijd turnden Manuela Briene en Tülin te Grotenhuis (junior, niveau 7). Voor beiden een spannende wedstrijd aangezien Manuela er een jaar tussenuit is geweest door een blessure en Tülin 4 jaar helemaal niet heeft geturnd. Waar sommige toestellen nog moeilijk waren, blonken ze op andere toestellen uit waaronder de sprong. Tülin werd 8e en Manuela 16e.
In de laatste wedstrijd zat ook Marije van Verseveld (senior, niveau 6). Vol goede moed en met een doel, bij de eerste 3 eindigen, begon ze aan haar wedstrijd. Helaas waren vallen op brug en balk onvermijdelijk waardoor een plaats bij de eerste 3 niet meer haalbaar was. Desondanks behaalde ze een mooie zesde plaats.

Lees hier de volledige uitslagenlijst.

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsberichten, Nieuwsberichten 2011, Recente nieuwsberichten. Bookmark de permalink.