12-12-2011 Goud voor Laura Koops

Zaterdag 10 december was de beurt aan divisie 4 om hun eerste wedstrijd van het seizoen te turnen. Deze wedstrijden vonden plaats in Culemborg. Hierbij waren ook 9 turnsters van gymnastiekvereniging I.L.O. uit Lienden.

Verdeeld over 4 wedstrijden kwamen de verschillende leeftijdcategorieën aan bod. In de eerste wedstrijd waren de jonge “Instap” turnsters aan de beurt. Loïs van Ommeren en Anouk van de Scheur begonnen met de zenuwen in hun lijf. Met hier en daar een paar kleine foutjes eindigden ze op de 15e en 16e plaats.
In de derde wedstrijd waren Wyke van Bijnen en Melanie van Mourik aan de beurt. Ook zij waren erg zenuwachtig maar dit was niet te zien op de onderdelen sprong en vloer. Hier scoorden beide dames erg hoog. Uiteindelijke behaalde ze de 8e en 10e plek.
Ook Laura Koops kwam in de derde wedstrijd uit. Met de hoogste score op vloer behaalde zij de eerste plaats en mocht ze de gouden medaille mee naar huis nemen.
In de laatste wedstrijd mochten de 4 oudere “senioren” hun wedstrijd turnen. Michelle Kannemans, Daphne van den Brink, Vera Sterrenburg en Marléne Derksen turnden het ene toestel goed, en het andere weer wat minder. Zo hadden Daphne en Michelle één van de hoogste scores op vloer en hadden Marléne en Vera juist moeite met dit onderdeel. Dit wisselden bij de verschillende toestellen steeds om. Ze eindigden respectievelijk 8e, 11e, 15e en 16e. Lees hier de volledige wedstrijduitslag.

Een fraaie prestatie voor Laura Koops.

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsberichten, Nieuwsberichten 2011, Recente nieuwsberichten. Bookmark de permalink.