24-12-2011 Miranda van Mourik slaagt voor jurycursus td2

De vereniging wil bij deze Miranda van Mourik van harte feliciteren met het behalen van haar jurybrevet td2. Vorig jaar zijn 2 van onze juryleden ermee gestopt. Naar aanleiding hiervan hebben we toen ouders opgeroepen om de jurycursus te gaan volgen. Miranda gaf hier gehoor aan en niet zonder succes. Na het halen van td1, ging ze ook door met de vervolgcursus td2. Nu ze deze ook
heeft gehaald mag ze ook de hogere divisies en niveaus jureren tijdens wedstrijden. Hiermee helpt ze de vereniging ontzettend! Hardstikke bedankt, Miranda!

Gymnastiekvereniging I.L.O. is altijd erg blij met ouders die zich inzetten voor de vereniging. Heeft u ook interesse om zich in te zetten voor de vereniging? U kunt altijd contact opnemen met één van de bestuursleden.
Juryleden zijn erg belangrijk voor onze gymvereniging. De selectieturnsters van I.L.O. trainen namelijk elk jaar ontzettend hard om op wedstrijden (rayon, regio, district en diverse finales) goed te kunnen presteren. Aan het begin van het wedstrijdseizoen worden de turnsters ingeschreven. Hierbij moeten juryleden worden opgegeven, geen juryleden betekent dus geen wedstrijden voor onze meiden. Het is daarom erg belangrijk dat we (meerdere) juryleden hebben binnen onze vereniging. Daarom zijn alle mama’s, papa’s, oma’s, opa’s, tantes, ooms, zussen, broers en alle anderen van 16 jaar en ouder welkom!
Tijdens een jurycursus leert u hoe u afwijkingen en fouten in oefeningen kunt signaleren en noteren om vervolgens tot een eindcijfer te komen. Na het succesvol afronden van de eerste jurycursus bent u als jurylid in staat om bij de dames in de niveaus 9 t/m 12 te jureren.

Voor meer informatie over jureren en jurycursussen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsberichten, Nieuwsberichten 2011, Recente nieuwsberichten. Bookmark de permalink.