10-11-2012 Eerste wedstrijd ILO, gelijk in de prijzen

Afgelopen zaterdag organiseerde Hellas Tiel een start competitie voor alle jonge turnsters. Ondanks dat het Rayon heeft besloten in een aantal categorieën geen wedstrijden meer te organiseren wilde Hellas toch dat ook de jongste turnsters van de verenigingen al vroeg aan wedstrijden kunnen wennen. 8 meisjes van Gymnastiekvereniging I.L.O. turnden, verdeeld over 2 wedstrijden, mooie oefeningen.

In de eerste wedstrijd, Instap D2, pakte Rinske van Bijnen een zeer verdiende zilveren medaille. Lynn Verbeek is één van de meisjes die pas een paar maanden aan wedstrijd turnen doet en zij werd gelijk 7e bij haar eerste wedstrijd. Verder eindigden Fien Spoormakers en Jip Muhlack op een mooie gedeelde 10e plaats. Loïs Berends en Imke Schlegel lieten beide een mooie sprong zien en werden respectievelijk 14e en 18e.
In de tweede wedstrijd was het de beurt aan pre-instap D2. Deze meisjes zijn dus nog een jaartje jonger. Iris Naber en Celine de Kock lieten in deze wedstrijd zien dat zij heel goed mee konden komen met het niveau. Iris eindigde dan ook op een mooie 9e plaats en Celine mocht zelfs op erepodium komen staan. Zij eindigde als 3e.

Al met al, hele mooie prestaties voor deze meisjes waarvan er 6 pas een paar maanden op wedstrijd turnen zitten. De trainsters zijn dan ook heel trots op deze geweldige uitslagen!

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsberichten, Nieuwsberichten 2012, Recente nieuwsberichten. Bookmark de permalink.