14-01-2013 Goede vooruitgang ILO turnsters

Na de kerstvakantie alweer direct een wedstrijd turnen. Daarvan was er sprake voor 4 turnsters van ILO uit Lienden. De turnsters die uitkomen in divisie 4 en 5 hadden afgelopen zaterdag hun tweede voorwedstrijd van het rayon, in Culemborg.
De eerste wedstrijd was de categorie van Anouk van de Scheur, pupil 1 niveau 9. Zij turnde een erg nette wedstrijd. Bij de vorige wedstrijd keek zij nog erg op tegen het springen over de kast met trampoline. Nu, een maand later, sprong zij zonder moeite over dezelfde kast maar dan met de plank. Voor deze knappe prestatie kreeg zij dan ook een hoge score. Anouk eindigde als 15e.
In de derde wedstrijd waren Tessa van Tongeren, Laura de Leeuw en Janinka de Krieger aan de beurt. Amely van Leijen moest zich helaas afmelden voor de wedstrijd. Ook deze meiden toonden goede vooruitgang. Tessa kwam zelfs in de buurt van een medailleplaats, maar door een val van de balk, was dit toch niet meer haalbaar. In de categorie Jeugd 1 niveau 8 werd Tessa 8e en bij Jeugd 2 werd Janinka 7e en Laura 8e.

Goede vooruitgang ILO turnsters

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsberichten, Nieuwsberichten 2013. Bookmark de permalink.