31-12-2013 Medaille voor ILO turnster Tessa van Tongeren

De laatste zaterdag voor de kerstvakantie hadden de turnsters van de keuze oefenstof nog een wedstrijd. 11 Turnsters van gymnastiekvereniging I.L.O. uit Lienden kwamen dan ook naar Culemborg om hun beste beentje voor te zetten.

In de eerste wedstrijd was het gelijk raak voor Tessa van Tongeren bij jeugd niveau G. Ze behaalde vooral hoge scores op brug en balk. Hierdoor werd ze 4e en door het grote deelnemersveld betekende dit een plaats op het erepodium met een bronzen medaille.
De senioren niveau E zaten in zo’n grote groep turnsters, dat de wedstrijd was opgesplitst in twee wedstrijden. De 5 turnsters van ILO zaten in de eerste wedstrijd en moesten dus een wedstrijd langer wachten op de uiteindelijke uitslag. Met hier en daar nog een paar foutjes werd Chantal Pronk 7e, Marije van Verseveld 9e, Vera Sterrenbrug 15e en Michelle Kannemans 17e. Lorena Juch moest helaas iets eerder de wedstrijd verlaten en werd 24e.
Melanie van Mourik en Wyke van Bijnen zaten in de tweede wedstrijd bij jeugd niveau F. Beiden hebben ze een goede wedstrijd geturnd, ze werden respectievelijk 11e en 15e.
In de derde wedstrijd zaten Laura de Leeuw, Janinka de Krieger en Amely van Leijen (junior niveau F). Met hier en daar nog een paar verbeterpunten voor de volgende wedstrijd behaalde Laura een nette 9e plaats, Janinka werd 14e en Amely 16e.

Voor de volledige uitslagenlijst, klik hier.

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsberichten, Nieuwsberichten 2013, Recente nieuwsberichten. Bookmark de permalink.