06-11-2015 Succesvolle eerste springwedstrijd voor de springgroep van ILO!

20151031 - Team Springwedstrijden Woerden

Zaterdag 31 oktober werden er springwedstrijden in Woerden georganiseerd. De springgroep van gymnastiekvereniging I.L.O. uit Lienden heeft aan deze wedstrijd meegedaan. Het was voor het eerst dat de dames en heren van de springgroep aan een wedstrijd mee sprongen, en dit was niet zonder succes!
Junior niveau D bestond uit een groep van 9 dames: Tessa, Laura, Gerjanne, Dian, Wyke, Silvi, Amely, Janinka en Lotte. Zij sprongen op zowel kast-trampoline als trampoline. Op beide toestellen hebben ze netjes gesprongen. Dit resulteerde in een 2e plaats met 9.22 punten op trampoline, en 8.94 punten bij de kast wat ook een 2e plaats betekende!
Senior niveau D bestond uit 5 turnsters en turner: Chantal, Lorena, Dewi, Daphne en Joris. Bij trampoline-kast sprong Janinka mee om het team compleet te maken en om diskwalificatie uit te sluiten. Met z’n allen sprongen ze vlekkeloos en werden dan ook verdiend 1e met een puntentotaal van 8.75. Op trampoline werden de senioren 2e met een puntentotaal van 9.48, maar 0.01 punt verschil met de nummer 1. Maar de belangrijkste conclusie van deze dag was: “het was echt super leuk, kunnen we dit niet vaker doen!”.

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsberichten 2015, Recente nieuwsberichten. Bookmark de permalink.