15-11-2015 Gezellige clubkampioenschappen bij ILO

Clubkampioenen 2015

Op zaterdag 7 november heeft gymnastiekvereniging ILO de jaarlijkse clubkampioenschappen georganiseerd. De leden hadden de afgelopen weken tijdens de lessen hard geoefend om de oefeningen te leren. De meisjes op de toestellen ongelijke brug, balk, lange mat en sprong, en de jongens mochten laten zien wat ze konden op ringen, gelijke brug, lange mat en sprong. De prestaties werden hierbij beoordeeld door verschillende juryleden. Ook waren er dit jaar veel toeschouwers bij, die vanaf de tribune goed konden zien wat de leden turnden. Hierdoor was het een gezellige, drukke ochtend en had de catering het druk met de verkoop. Mede door de goede supporters werden er mooie oefeningen getoond. Vanzelfsprekend waren er medailles voor de winnaars in de verschillende groepen en waren er bekers voor de clubkampioenen. De volgende leden mogen zich clubkampioen van 2015 noemen:

Jenna de Groot is clubkampioen van alle meisjes-jong uit Lienden,
Djoy Pechler is clubkampioen van alle meisjes-junior uit Lienden,
Laura van Ossenbruggen is clubkampioen van de jeugd uit Ingen,
Ruben Halaszi is clubkampioen van alle jongens,
Lynn Verbeek is clubkampioen van de selectie.

ILO feliciteert alle clubkampioenen van harte met hun welverdiende beker! Daarnaast feliciteren we alle leden met de mooie prestaties en hopen we dat iedereen een gezellige wedstrijd heeft geturnd. Het goede verloop van de clubkampioenschappen is, naast de inzet van leden en leiding, mede te danken aan de inzet van de verschillende vrijwilligers. ILO wil daarom graag van deze gelegenheid gebruik maken om de juryleden en overige vrijwilligers te bedanken voor hun inzet.

Natuurlijk zijn er ook weer veel foto’s gemaakt. Deze kunnen jullie terugvinden op onze fotopagina.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, Nieuwsberichten, Nieuwsberichten 2015, Recente nieuwsberichten. Bookmark de permalink.