10-12-2016 Wedstrijdturnen: kracht, vastberadenheid, focus

Wedstrijdturnen: kracht, vastberadenheid, focus

Op zaterdag 10 december 2016 hebben vier meiden van ILO meegedaan aan de 1e plaatsingswedstrijd Jeugd 1 niveau D2 in Culemborg. Voor Joy Pechler was dit haar eerste KNGU wedstrijd ooit en zij liet zien dat ze de oefeningen al knap beheerst. Na een lelijke val op de balk besloot zij toch haar oefening af te maken. Joy eindigde als 24e. Iris Naber heeft haar grens verlegd op de brug en heeft daarmee een mooi cijfer behaald, Iris eindigde als 22e. Celine de Kock en Sanne van Dijk turnden voor het eerst arabier flikflak op vloer. Sanne scoorde het 2e cijfer op sprong en op de brug lieten beide meiden een mooie oefening zien. Helaas was de balkoefening nog niet stabiel genoeg waarmee de meiden wat punten lieten liggen. Sanne eindigde op een mooie 12e plaats en Celine werd knap 9e.

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsberichten, Nieuwsberichten 2016, Recente nieuwsberichten. Bookmark de permalink.