03-06-2016 Marin zet beste beentje voor tijdens regiofinale

Marin Roelofsen van gymnastiekvereniging I.L.O. mocht afgelopen zaterdag, 3 juni, de regiofinale pupil 1 D2 turnen in Amersfoort. Zij startte met het moeilijke onderdeel balk, maar liet hier gelijk zien dat zij thuis hoorde in de finale. Zonder grote wankelingen turnde ze haar hele oefening netjes uit en behaalde dan ook de 6e score op dit onderdeel. Daaropvolgend turnde ze op de vloer een nette oefening met een mooie overslag. Op sprong behaalde Marin een hoge score van 12.875. Bij brug begon ze even verkeerd door te starten met een ander element, maar ze herpakte zich netjes. Marin werd 10e met een puntentotaal van 51.625 in een zeer sterk deelnemersveld. Een mooie afsluiting van het afgelopen turnseizoen!

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsberichten 2017, Recente nieuwsberichten. Bookmark de permalink.