06-07-2020 – Van Wankum Transport verrast ILO turnsters tijdens eerste binnen training

De wedstrijdturnsters van gymnastiekvereniging I.L.O. mochten afgelopen zaterdag, 4 juli, weer voor het eerst in de gymzaal trainen. Na een lange periode van niet trainen, thuis oefeningen doen en buiten trainen was het nu weer toegestaan om binnen te sporten. Deze eerste training was er gelijk een verrassing voor de turnsters. In de veronderstelling dat er een groepsfoto zou worden gemaakt van alle selectieleden hadden ze allemaal het wedstrijd turnpakje aangetrokken. Echter werd er een verrassing gebracht door Brian van Wankum van Van Wankum Transport.

Brian heeft een transportbedrijf in Lienden en wilde graag een vereniging uit de regio helpen door te sponsoren. De selectiegroep van ILO was juist op zoek naar een sponsor voor sporttassen zodat ze hun turnpakjes en ander accessoires op overzichtelijke manier konden meenemen naar trainingen en wedstrijden. Zo ontstond er een samenwerking tussen beide partijen en is er gezocht naar een mooie oplossing voor beiden. De tassen liggen al een aantal maanden te wachten op hun nieuwe eigenaar maar konden helaas niet uitgedeeld worden doordat de training was afgelast door corona. Afgelopen zaterdag mochten de turnsters dan eindelijk de tas in ontvangst nemen. De groepsfoto werd nog steeds gemaakt, maar nu werd deze extra versierd met de nieuwe sporttas. Met de turnpakjes, de gesponsorde trainingsjasjes en nu de nieuwe sporttassen, zijn de turnsters helemaal klaar voor het nieuwe wedstrijdseizoen die na de zomervakantie van start zal gaan. De vereniging, trainsters en vooral de turnsters willen Van Wankum Transport dan ook heel erg bedanken voor de tassen!

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, Nieuwsberichten, Nieuwsberichten 2020, Recente nieuwsberichten. Bookmark de permalink.